Waar kan ik met mijn vraag terecht?

Hieronder een overzicht:

Een vraag over het leerportaal of de admin als site eigenaar

Als Site eigenaar krijg je vaak vragen binnen over het portaal. Bij Springest hebben we voor elke afdeling experts toegewezen, die de vraag het beste kan beantwoorden. Verder is er ook voor elke afdeling een helpdesk geschreven, verwijs dus altijd eerst naar de helpdesk.

  1. Een vraag als site eigenaar
  2. Vragen van managers
  3. Vragen van Finance
  4. Vragen van medewerkers
  5. Vragen van opleiders
1

Een vraag als site eigenaar

Als je een vraag hebt over de werking van het leerportaal, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van een leerbudget of het verwijderen van een opleider, bekijk eerst de Site eigenaar helpdesk.

Vind hier het antwoord

Kom je er niet uit, of kun je jouw antwoord niet vinden? Stuur dan een mail naar gosupport@springest.nl.

2

Vragen van managers

Als een manager een vraag heeft, en deze bij jou is uitgekomen kun je deze verwijzen naar het manager gedeelte in de helpdesk. Daar kunnen managers onder andere vinden hoe ze aanvragen moeten goedkeuren, of lijstjes moeten maken voor werknemers.

Vind hier het antwoord

3

   Vragen van Finance


Zijn er vragen over het betalingsoverzicht, de license of de setup fee? Verwijs je collega's van facturatie dan naar gosupport@springest.nl. Onze collega's helpen met het beantwoorden van de vraag.

4

Vragen van medewerkers

Heeft een medewerker bijvoorbeeld een vraag over zijn of haar inschrijving of over het account? Verwijs diegene dan naar de medewerkers helpdesk. Daarnaast kunnen zij ook mailen naar help@springest.nl.

Vind hier het antwoord

4

Vragen van opleiders

Soms komen er ook nog opleiders bij jullie uit met vragen. Wij hebben een aparte support afdeling en helpdesk waar opleiders terecht kunnen. Verwijs ze naar support@springest.nl, of de aanbieder helpdesk


Vind hier het antwoord

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.