Verwijderen van inactieve gebruikers

Hoe verwijder ik inactieve gebruikers?

Inactieve gebruikers kunnen gemakkelijk in de admin worden verwijderd, volg de volgende stappen of bekijk de screencast:

1. Ga naar gebruikers

2. Klik op 'Overzicht' 

3. Degene met een uitroepteken ervoor zijn inactief

4. Klik op het 'Wijzig' icoon, het profiel van de medewerker wordt nu geopend

5. Klik vervolgens op 'Start verwijder proces' 

6. De gegevens van de medewerker zijn nu verwijderd

Let op, indien de gegevens zijn verwijderd zijn ze niet meer terug te halen (ook niet door Springest). Zodra een verwijderde inactieve medewerker weer actief wordt is de geschiedenis leeg.   

FAQ

- Kan ik alle inactieve medewerkers selecteren en in een keer verwijderen? Dat is op dit moment helaas nog niet mogelijk.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.