2.4 - Medewerker gegevens - Hoe kan ik als site eigenaar het leerbudget van een van mijn medewerkers aanpassen?

Leerbudget aanpassen

Als het budget van een medewerker aangepast moet worden, doorloop je de volgende stappen:

• Ga naar de admin.
  • Zoek de werknemer op, bij het tabblad "Gebruikers".
  • Klik op het potloodje achter een werknemer zijn profiel gevonden te hebben.

• Scroll naar beneden naar het kopje "Persoonlijk leerbudget" en klik op op het potloodje.

• Wijzig het budget naar het gewenste bedrag, kies een datum waarop het budget dient te vervallen en klik op "Opslaan". Deze wijziging zal ook opgeslagen worden in de geschiedenis van het budget.

Leerbudget aanmaken

• Ga naar de admin.
  • Zoek de werknemer op, bij het tabblad "Gebruikers".
  • Klik op het potloodje achter een werknemer zijn profiel gevonden te hebben.
  • Scroll naar beneden naar het kopje "Persoonlijk leerbudget" en klik op "Persoonlijk budget aanmaken"

• Vul in hoeveel budget een medewerker krijgt en tot wanneer het geldig is en klik daarna op "Opslaan".

• Het leerbudget van de medewerker is aangemaakt en zal vervallen op de gekozen datum.