1.3 - Mijn Springest account - Wat is Mijn Springest?

Mijn Springest is jouw persoonlijke Springest account waarmee je kunt bijhouden welke opleidingen, cursussen of trainingen je interessant leken en welke je eerder hebt bekeken. Ideaal dus om een makkelijk overzicht te creëren van eerder bekeken cursussen en deze te vergelijken.

  • Overzicht van jouw leerlijstjes, eerder bekeken opleidingen, eerdere brochure-aanvragen en inschrijvingen
  • Gratis e-books over persoonlijke ontwikkeling
  • Leersuggesties op basis van je LinkedIn profiel (Springest Discovery)


Hoe maak je een leerlijstje?

Een ander voordeel van Mijn Springest is dat je alle opleidingen die je later nog eens wilt bekijken kunt opslaan in leerlijstjes. Op die manier kun je opleidingen bewaren om ze later nog eens te bekijken. Om een opleiding toe te voegen aan een leerlijstje klik je op het kleine groene hartje. Je kunt de opleiding toevoegen aan een al bestaand leerlijstje of je kunt een nieuw leerlijstje aanmaken. Met leerlijstjes kun je gemakkelijk een selectie van opleidingen delen met een vriend of collega. Handig voor het inwerken van een nieuwe collega, of om samen met je manager een keuze te maken uit een aantal trainingen. 


Stap 1.  Selecteer je favoriete leerproducten met het hartje

Stap 2.  In het hoofdmenu van Mijn Springest kun je de leerlijstjes terugvinden onder het tabblad lijsten. 

Discover - Mijn Springest - Springest 2014-03-14 12-20-23 2014-03-14 12-20-47.jpg

Stap 3.  Klik op de titel van de lijst die je wilt bekijken. Hier krijg je het overzicht van de opleidingen die onder dat lijstje vallen.

Jouw lijsten - MySpringest - Springest 2014-03-14 12-25-33 2014-03-14 12-25-56.jpg

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op