1.4 - Aanbodbeheer - Hoe kan ik als site eigenaar producten binnen een bepaald onderwerp verwijderen?

Als je wilt dat leerproducten binnen een bepaald onderwerp verwijderd worden van jouw leerportaal, loop dan de volgende stappen door:

  1. Ga naar de admin van uw leerportaal en log in als Site eigenaar
  2. Ga naar het tabblad "Producten" en klik op "Alle producten". Je komt dan terecht bij de overzichtspagina van alle producten die op het leerplatform staan.  
  3. Type een keyword van het onderwerp dat jij wilt verwijderen in in de zoekbalk.
  4. Klik op zoeken. Nu zie je alle leerproducten met dit keyword in de titel gepubliceerd op het leerplatform. Als een leerproduct op jouw leerportaal is gepubliceerd, herken je dat aan het groene vinkje.
  5. Klik op "Bulk acties"  en selecteer "Verwijder van site".
  6. Klik op het vakje naast "Aanbieder". Hiermee selecteer je alle producten op de huidige pagina. Als je alle producten binnen dit onderwerp wilt verwijderen, klik dan op "Selecteer alle .... producten in het huidige zoekfilter".
  7. Klik op toepassen. Er wordt nog om een laatste bevestiging gevraagd, klik op "OK".
  8. De leerproducten zijn nu verwijderd van het leerportaal. Producten die niet op het leerportaal staan, herken je in de admin aan een minteken naast het leerproduct.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.