5.2 - Inschrijvingen - Waar kan ik als site eigenaar de status van een inschrijving vinden?

1. Ga naar jouw admin omgeving
  2. Ga naar Alle inschrijvingsaanvragen in het systeem
  3. Klik op "status" en maak een selectie

4. Klik op het oogje rechts in je scherm om naar de inschrijving te gaan

5. Je ziet nu alle gegevens van de inschrijving. Onderaan de pagina vind je de historie van de inschrijving, hieronder een voorbeeld:

Let op: Als je de betalingsstatus van een inschrijving wilt zien, moet je naar de specifieke inschrijving van een medewerker gaan. Hoe je deze status vindt, lees je in dit artikel.