4.6 - Aanvraag buiten catalogus - Waarom accepteert de aanbieder mijn aanvraag niet?

Als je een aanvraag buiten catalogus hebt gedaan, en je manager heeft je aanvraag goedgekeurd, wordt je aanvraag doorgestuurd naar de aanbieder. De aanbieder moet de inschrijvingsaanvraag accepteren. Het komt echter wel eens voor dat een aanbieder de inschrijving niet accepteert. De meest voorkomende redenen zijn:

  1. De aanbieder accepteert de betalingstermijn niet - Vanuit je werkgever en vanuit Springest worden voorwaarden gesteld aan de betalingstermijn van de factuur. Deze is in de meeste gevallen een termijn van zestig dagen, startend vanaf het moment dat Springest de factuur heeft geaccepteerd in het systeem. 
  2. De aanbieder accepteert het inschrijvingsproces niet - Als medewerker hoef je je alleen via het leerportaal van je werkgever in te schrijven, en niet - behalve bij hoge uitzondering - ook nog bij de aanbieder. De aanbieder ontvangt de inschrijving via het Springest leerportaal. Soms willen of kunnen aanbieders een inschrijving niet op die manier verwerken. z
Wat kan ik als werknemer doen als de aanbieder mijn inschrijvingsaanvraag niet accepteert? 
Als de aanbieder de betalingstermijn niet accepteert, kijkt een Springest leeradviseur eerst of er een geschikt alternatief te vinden is op het leerportaal. Dit gebeurt altijd in overleg met jou als werknemer. Ben je niet tevreden met het alternatief? Laat dit aan de Springest leeradviseur weten. De Customer Success manager van jouw werkgever neemt dan contact op met HR om de mogelijkheden te bespreken.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op