Hoe wordt de rangschikking van leerproducten bepaald?

Afhankelijk van de door jou ingevulde interesses en filters op Springest, tonen wij een gerangschikt leeraanbod. Deze rangschikking wordt bepaald door vijf factoren.  

De mate waarin deze factoren invloed hebben op de rangschikking, kan verschillen per zoekopdracht. De verhoudingen worden automatisch aangepast op basis van de potentiƫle resultaten, waardoor de exacte weging van elke factor niet precies te bepalen is.

  1. Compleetheid: de geboden informatie van een leerproduct moet zo compleet mogelijk zijn. Ontbreekt bijvoorbeeld de lesduur of het maximaal aantal deelnemers, dan zal het product lager ranken. 
  2. Ervaringen: op Springest kunnen oud-deelnemers hun ervaring met een leerproduct achterlaten. Producten met meer en betere ervaringen, komen hoger in de ranking. N.B.: Ook deelnemers die zich niet via Springest hebben ingeschreven kunnen ervaringen achterlaten op Springest.
  3. Inschrijvingsmogelijkheden: het is belangrijk voor gebruikers om zich gemakkelijk in te kunnen schrijven voor een leerproduct. Producten waar men zich direct voor kan inschrijven, komen hoger in de ranking.
  4. Relevantie: net als bij Google moet het product relevant zijn voor de zoekopdracht of het betreffende onderwerp. De relevantie wordt bepaald aan de hand van de lengte van de beschrijving en de woorden die erin gebruikt worden. 
  5. Complete prijs: Leerproducten met een complete prijs komen hoger in de ranking. Bij een complete prijs zijn de weergegeven kosten de totale kosten. Bijkomende kosten voor bijvoorbeeld lunch of examens zijn hier al in opgenomen en komen hier later niet nog bij.
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op