4.4 Ik moet mij voor 1 december inschrijven. Wat nu?

Zoals je zojuist hebt gelezen, zullen we de komende maand prioriteit geven aan aanvragen met een startdatum voor 1 december. Op deze manier willen we er voor zorgen dat iedereen kan deelnemen aan diens gekozen training of opleiding.
Om er voor te zorgen dat jij als deelnemer niet in de knel raakt met deze prioritisering, hebben wij een paar uitzonderingen toegevoegd. 

  1. Heb je een leerproduct aangevraagd met een startdatum na 1 december, maar dient de inschrijving voor 1 november te worden ontvangen door de opleider? Neem dan contact met ons op via inschrijvingen@springest.nl. Wij zullen je vervolgens de inschrijfinstructies mailen, zodat je in ieder geval van een plek verzekerd bent. 
  2. Heb je een leerproduct aangevraagd met een startdatum na 1 december, maar dreigt de training of opleiding vol te raken? Neem dan contact met ons op via inschrijvingen@springest.nl. Wij zullen je vervolgens de inschrijfinstructies mailen, zodat je in ieder geval van een plek verzekerd bent. 
Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.