Inloggen bij 'Mijn Springest' account

Om een training te kunnen zoeken en boeken in het leerportaal van jouw werkgever, dien je eerst in te loggen met jouw 'Mijn Springest'-account.  

Je kunt inloggen met het e-mailadres waarop je de uitnodiging voor het leerportaal hebt ontvangen van jouw leidinggevende of werkgever.

Wat is mijn Springest?

Ik kan niet inloggen
Controleer je e-mailadres: Heb je meerdere zakelijke e-mailadressen en twijfel je welke je moet gebruiken? Dan heb je waarschijnlijk meerdere uitnodigingen ontvangen. Zorg dat je de meeste recente uitnodiging accepteert. Als je het wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg vervolgens de instructies in de mail die je dan ontvangt.

Nieuw wachtwoord aanvragen

Als je het wachtwoord voor jouw Mijn Springest-account bent vergeten, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga naar de inlog pagina van jouw werkgever en klik op de link 'Nieuw wachtwoord aanvragen'

Vul het je werk e-mailadres in. Als dat mailadres bij ons bekend is krijg je direct een mail met instructies om je nieuwe wachtwoord in te stellen.

Ik heb nog geen account
Je krijgt alleen toegang tot het leerportaal als je een uitnodiging hebt ontvangen van jouw werkgever. Als je nog geen account hebt, kun je het beste contact opnemen met jouw leidinggevende of HR manager. 

Verwijder mijn account
Je kunt je account niet zelf opheffen. Als je niet langer gebruik wilt maken van het leerportaal, kun je een e-mail sturen naar  gosupport@springest.nl.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op