1.1 - Mijn Springest account - Hoe log ik in op Mijn Springest account?

Om een training te kunnen zoeken en boeken in het leerportal van jouw werkgever, dien je eerst in te loggen met jouw 'Mijn Springest'-account.

Je kunt inloggen met het e-mailadres waarop je de uitnodiging voor het leerportal hebt ontvangen van jouw leidinggevende of werkgever.

Wat is mijn Springest?

• Ik kan niet inloggen

Controleer de URL: Als je op het leerportal van jouw werkgever wilt inloggen, dien je in te loggen op de landingspagina van jouw uitnodigingsmail, bijvoorbeeld www.naamvanjouwwerkgever.springest.go.nl.

Controleer jouw e-mailadres: Beschik je over meerdere zakelijke e-mailadressen en twijfel je over het juiste e-mailadres? Als je meerdere uitnodigingen hebt ontvangen voor het leerportal, zorg er dan voor dat je de meeste recente uitnodiging accepteert. Als je het wachtwoord niet meer weet, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen. Volg vervolgens de instructies in de mail die je dan ontvangt.

Je krijgt alleen toegang tot het leerportal als je een uitnodiging hebt ontvangen van jouw werkgever. Als je nog geen account hebt, kun je het beste contact opnemen met jouw leidinggevende of HR manager.

• Verwijder mijn account

Je kunt jouw account niet zelf opheffen. Als je niet langer gebruik wilt maken van het leerportal, kun je een e-mail sturen naar  gosupport@springest.nl.