Inschrijving annuleren of verplaatsen

Het kan gebeuren dat je toch niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de training of je op een later moment wilt starten. Dan zijn er twee opties: de inschrijving verplaatsen als je op een later moment wilt starten of annuleren als je helemaal niet meer wilt starten.

Let op: De annuleringsvoorwaarden van de aanbieder zijn van toepassing op je annulering. Lees deze voordat je de inschrijving annuleert goed door. Het is mogelijk dat er kosten aan je verplaatsing of annulering verbonden zijn.

Hoe verplaats ik mijn inschrijving?

In overleg met de aanbieder kan je de datum van je training wijzigen. Zodra er een nieuwe datum is afgesproken, kan je contact opnemen met het Springest support team om de wijziging ook in Springest door te voeren. 

Geef daarbij aan om welke inschrijving het gaat en wat de nieuwe datum + locatie is. Jijzelf en de opleider ontvangen een automatische bevestiging als de datum is gewijzigd. 

Hoe annuleer ik mijn inschrijving?

Het is mogelijk om jouw inschrijving voor een opleiding, training of cursus te annuleren. Je kunt dit zelf doen via jouw eigen 'Mijn Springest' account:

  1. Log in op het leerportaal van jouw werkgever
  2. Ga naar 'Mijn Geschiedenis' / 'Mijn Historie'
  3. Klik op 'bekijk details' van de training die je wilt annuleren
  4. Klik op de rode knop 'Inschrijving annuleren' onderaan de pagina. 
  5. Je ontvangt nu een bevestiging per e-mail. Je hoeft geen verdere stappen te ondernemen.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikt alternatief?

Neem contact op met het Springest Supportteam. Vul onderstaand formulier in, en we helpen je direct verder.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback. Als je nog vragen hebt: stel ze gerust hieronder. Sorry, je feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op