7.1 - Rapporteren - Rapportage of overzicht inschrijvingen maken

Het is mogelijk om als site eigenaar een rapportage uit te draaien van de boekingen of inschrijvingsaanvragen van medewerkers via jouw Springest Go.

Zo kun je een overzicht maken van het totale aantal boekingen in een bepaalde periode, het aantal boekingen bij een bepaalde opleider of het aantal inschrijvingen voor een bepaalde training. Met ditzelfde overzicht kun je ook de totale kosten inzichtelijk maken.

1. Om een rapportage uit te draaien dien je in te loggen als site eigenaar in de admin-omgeving van jouw Springest Go.

2. Selecteer 'Leads & Inschrijvingen' in de menubalk en klik op 'Leads & Inschrijvingen' in de drop down.

3. Selecteer de periode waarover je de rapportage wilt ontvangen.

Je kunt eventueel meer filters toepassen door op de link 'Meer filters' te klikken. Dan verschijnen onderstaande opties en kun je een overzicht uitdraaien per manager, afdeling of kostenplaats (indien van toepassing):

4. Klik vervolgens op de button 'Zoeken'.

5. Om het geheel te exporteren en verder uit te filteren of sorteren, kun je een CSV of Excel-bestand downloaden.

Mocht je een overzicht willen van andere data dan bovengenoemde, neem dan contact op met het Go Support Team via gosupport@springest.com.