3.2 - Gebuikersbeheer - Hoe kan ik als site eigenaar rollen van gebruikers wijzigen?

Als site eigenaar heb je de mogelijkheid medewerkers met verschillende rollen toegang te geven tot de Springest Go admin-omgeving.
Zo kan iedereen met zijn eigen gegevens en eigen rechten inloggen.

Rollen:

Rol van een gebruiker wijzigen:

Als 'Site eigenaar' of 'Aanbieder eigenaar' kun je rollen aanpassen door op de 'sleutel' te klikken achter de gebruiker in het overzicht:

Let op: alleen site eigenaren kunnen rollen van andere site eigenaren wijzigen.

Nieuwe gebruikers toevoegen.