1.5 - Aanbodbeheer - Hoe kan ik als site eigenaar Interne trainingen toevoegen of wijzigen?

Voor interne opleidingen maakt Springest een aanbieder aan. Er kunnen zoveel aanbieders aangemaakt worden als nodig is. Per aanbieder zijn een naam, een logo en het email adres van de beheerder nodig. Producten kunnen maar aan 1 aanbieder worden gekoppeld. Interne aanbieders kunnen alle typen leerproducten bevatten.
Inschrijven voor interne leerproducten werkt net als externe producten, dat geldt ook voor de goedkeuring en de afhandeling van de factuur.

Meerdere interne opleiders

Alle leerproducten kunnen onder 1 interne aanbieder geschaard worden. De producten worden dan ook centraal beheerd. Er kunnen zoveel aanbieders aangemaakt worden als nodig is, het ligt aan de situatie of dat ook logisch is. Het is vaker zo dat het logischer is om alle trainingen onder 1 aanbieder te hangen.

Meerdere beheerders hebben

Er kunnen meerdere beheerders gekoppeld worden aan de interne aanbieder. Deze aanbieder beheerders kunnen dan alleen bij de gegevens van jullie interne trainingen.

Beheerder van een instituut en site eigenaar

De Site eigenaar of beheerder hoeft niet de interne aanbieder eigenaar te zijn. Het kan wel.

Interne training toevoegen

Het is mogelijk om interne trainers toe te voegen aan jouw Springest Go leerplatform. Zodoende kunnen trainers aan interne bedrijfstrainingen gekoppeld worden. Collega's kunnen vervolgens zien bij wie zij een training kunnen volgen en nadien reviews achterlaten voor betreffende trainer.

Het is mogelijk om als Site eigenaar interne trainingen toe te voegen aan jouw Springest Go. Hiervoor heb je een eigen 'Aanbieder account' gekregen voor jouw interne opleidingsinstituut.

Stappenplan

1. Log in als Site eigenaar, Aanbieder eigenaar of Aanbieder beheerder.

2. Selecteer het tabblad 'Trainingen'

3. Klik in de drop down op 'Trainingen van uw instituut'

4. Selecteer 'Nieuwe training' om een training toe te voegen

5. Vul de gegevens over de training in en selecteer de juiste status van de training.

6. Bewaar de wijzigingen door op 'Opslaan' te klikken.

Interne training wijzigen

Om een training te wijzigen klik je op het edit-icoontje in de rechterkolom onder ' Acties'.