1.1 - Aanbodbeheer - Hoe kan ik als site eigenaar trainingen bovenaan plaatsen en aanraden

Als je wilt dat leerproducten van een aanbieder bovenaan geplaatst worden in de zoekresultaten en onderwerpen, loop dan de volgende stappen door:
  1. Ga naar de admin van uw leerplatform en log in als Site eigenaar
  2. Ga naar het tabblad "Producten" en klik op "Alle producten". Je komt dan terecht bij de overzichtspagina van alle producten die op het leerplatform staan.

3. Type de naam van de aanbieder die jij bovenaan wilt zetten in in het"Aanbieder overzicht" balkje
  4. Selecteer de aanbieder en klik op zoeken. Nu zie je alle leerproducten van deze opleider op het leerplatform. Als een leerproduct op jouw leerplatform is gepubliceerd, herken je dat aan het groene vinkje.

5. Klik op "Bulk acties"  en selecteer "Zet bovenaan".

6. Klik op het vakje naast "Aanbieder". Hiermee selecteer je alle producten op de huidige pagina. Als je alle producten van de aanbieder wilt verwijderen, klik dan op "Selecteer alle .... producten in het huidige zoekfilter".

7. Klik op toepassen. Er wordt nog om een laatste bevestiging gevraagd, klik op "OK".
  8. De leerproducten zijn nu bovenaan geplaatst. Producten die bovenaan in de zoekresultaten en onderwerpen geplaatst worden, herken je in de admin aan een pijltje naar boven naast het leerproduct.