Opleider toevoegen via Asana

Wanneer je een opleider wilt toevoegen aan je Springest Go omgeving dan kan dit via 'Asana', het projectmanagement systeem waar Springest mee werkt. Door de onderstaande stappen te volgen geef je Springest de opdracht om opleiders uit te nodigen. Binnen twee weken staan de verzochte training(en) van de opleider op je Springest Go.

U dient eerst uitgenodigd te worden voor de Asana omgeving door je contactpersoon bij Springest. Nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur dan een verzoek naar gosupport@springest.com.

1

Taak aanmaken

Klik op de knop "Add task" om een nieuwe taak aan te maken.

2

Toevoegen van informatie

Voeg vervolgens de naam van de opleider toe als titel van de taak, in de beschrijving van de taak dient de volgende informatie te staan:

3

Toewijzen van taak

Tot slot dient de taak aangewezen te worden, tenzij anders aangewezen, aan Pierrot Josepa.

Met het gebruik van Asana proberen wij het mailverkeer tot een minimum te beperken. Zo kan de voortgang per aanvraag bijgehouden worden, ook kan er, door het plaatsen van een "comment", een status update opgevraagd worden.